Τετάρτη 6 Μαΐου 2020

Η ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ ΠΡΟΒΑΤΩΝ ΓΑΛΑΚΤΟΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΑΦΟΙ ΑΛΕΞ. & ΙΩΑΝ. ΚΑΛΑΪΤΣΙΔΗΣ




Στη σύγχρονη κτηνοτροφική  μονάδα Αλέξανδρου -Ιωάννη Καλαϊτσίδη στην Κρυόβρυση Πτολεμαίδας με την εμπειρία πολλών ετών αναπτύσσουμε με τις πιο σύγχρονες μεθόδους πρόβατα της φυλής ΛΑΚΩΝ.
Η αρχή της εκμετάλλευσης είναι οι ιδιοπαραγώμενες ζωοτροφές που ελέγχονται με ποιοτικούς ελέγχους σε κάθε στάδιο της παραγωγής.Η ανάπτυξη του ζωικού κεφαλαίου και η παραγωγή του γάλακτος ελέγχονται από εξειδικευμένο και έμπειρο κτηνίατρο. Έτσι κατορθώσαμε να έχουμε  πολύ υψηλές παραγωγές γάλακτος όσο και γρήγορη ανάπτυξη και γενετική βελτίωση του ζωικού μας κεφαλαίου. Στόχος μας η μετάδοση εμπειρίας και τεχνογνωσίας στον τομέα  της κτηνοτροφίας, ένα τομές με υψηλές προοπτικές.

Εδώ και λίγο καρό παράγουμε τυροκομικά και γαλακτοκομικά προϊόντα με τις πλέον ιδανικές συνθήκες υγιεινής και με σταθερό σύστημα ψύξης του γάλακτος.
Συλλέγοντας γάλα άριστης ποιότητας από τα πρόβατά μας, παράγουμε τώρα, βιολογικό παραδοσιακό πρόβειο τυρί,γιαούρτι κεφαλοτύρι και γραβιέρα εξαιρετικής ποιότητας.


Οι εγκαταστάσεις μας βρίσκονται

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΤΥΡΟΚΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΓΑΛΑΚΤΟΜΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ FARMA ΚΑΛΑΪΤΣΙΔΗΣ ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΓΑΛΑΚΤΟΜΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ Με γνώμονα έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής, συνεχίζοντ...